RCT in actie

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

100 fluohesjes met sponsoring van Yxis

Fluo hesjes 1

Van de firma Yxis kreeg onze club als sponsoring 100 fluorescerende hesjes. Yxis is gespecialiseerd in het verlenen van advies op het vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Yves Grognet, de zaakvoerder van Yxis die veiligheid hoog in het vaandel draagt, zorgt er zo mee voor dat onze atleten goed gezien worden tijdens duurlopen buiten onze piste.
Wij bedanken Yxis en Yves voor dit mooie gebaar.
 
Fluo hesjes 2

Kippenfestijn 21 mei 2018

Dit jaar organiseren we na de jeugdmeeting van 21 mei ook voor de eerste keer een heus kippenfestijn, waarbij u kan genieten van heerlijke kipgerechten vergezeld van een lekker groentenbuffet en gebakken aardappelen! 
Deze gaat door vanaf 17u30 in onze kantine op het Houtemveld.
Schrijf je in door het bijgevoegde formulier in te vullen en door te mailen naar rct.communicatie@gmail.com of af te geven aan één van onze trainers. Graag ontvangen wij de bestelling voor 15 mei 2018. Gelieve het bedrag over te schrijven voor 18 mei 2018 op het rekeningnummer: BE96 1450 5012 4205 met vermelding van: Kippenfestijn + naam en voornaam

Meisjes pupillen en miniemen in finale BVV

BVVmeisjes2018

Op zaterdag 21 april trokken onze pupillen en miniemen meisjes naar Duffel voor de interclub. Daar haalden ze een fantastische eerste plaats en mogen zo naar de BVV finale op 15 september in Sint-Niklaas. We wensen hen veel succes!