RCT in actie

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Level-up systeem

Jaren geleden besloot het bestuur om een stelsel uit te werken om de atleten te belonen voor de geleverde prestaties tijdens het seizoen. We hebben dat systeem eens onder de loep genomen en kwamen tot de conclusie dat het tijd werd voor een volledig nieuw systeem, een systeem dat voor meer duidelijkheid, openheid naar de atleten, maar vooral motivatie voor de atleten moet zorgen. Dit nieuwe systeem treedt vanaf het atletiekseizoen 2016-2017 in werking en geldt voor alle cadetten, scholieren, junioren en senioren van Racing Club Tienen Atletiek.

Het grote verschil met het vorige systeem is dat atleten vanaf dit seizoen punten kunnen verzamelen door deel te nemen aan wedstrijden en/of goede prestaties te leveren. Met die punten kunnen atleten stijgen in levels. Op het einde van het seizoen wordt voor elke atleet gekeken op welk level hij/zij is beland en krijgt de atleet daarvoor op de atletenhuldiging een beloning.

De handleiding en het reglement vind je in bijlage. Wij hopen dat dit systeem ervoor zorgt dat atleten gemotiveerd worden om het beste van zichzelf te geven gedurende het atletiekseizoen!     

De eindstand!

 

HANDLEIDING